Heplast Pipe d.o.o.

Proizvodnja cijevi i spojnih elemenata iz plastičnih materijala, tehničko ispitivanje i analiza.

HEPLAST-PIPE d.o.o. je jedan od vodećih hrvatskih proizvođača polietilenskih (HDPE) i polipropilenskih (PP) cijevi, spojnih elemenata, revizijskih okana i  prateće opreme namijenjenih za sustave:

  • opskrbe pitkom vodom

  • opskrbe prirodnim plinom

  • odvodnje otpadnih i oborinskih voda

  • zaštite kablova

  • drenaže i odvodnje

  • odvodnje otpadnih voda unutar građevina

HEPLAST-PIPE d.o.o. je privatno poduzeće, osnovano 1994. godine.

Sjedište i proizvodni pogon nalaze se u gradu Prelogu, u Međimurskoj županiji.

Mi smo tim sastavljen od 110 stručnih i iskusnih zaposlenika kojima je cilj proizvesti i isporučiti proizvode vrhunske kvalitete, pouzdana i ekonomična rješenja koja će u potpunosti odgovoriti na zahtjeve klijenata i krajnjih korisnika.

Implementiran integriran sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004 te DVGW certifikati to i potvrđuju.

Naši proizvodi sukladni su relevantnim ISO, EN, DIN i HRN normama i redovito se ispituju u Heplast-pipe Ispitnom laboratoriju (ovlaštenom sukladno HRN EN ISO/IEC 17025 normi).

Zadovoljstvo u poslovanju s nama pronaći ćete u osobinama koje nas čine prepoznatljivima a to su:

  • beskompromisna kvaliteta naših proizvoda

  • dosljedno ispunjavanje rokova isporuke

  • kvalitetna usluga prije i poslije kupovine

  • razvoj proizvoda usklađenih s vašim posebnim potrebama

Pri kupovini bilo kojeg HEPLAST-PIPE proizvoda, možete biti sigurni da ste kupili najbolju kvalitetu. Upravo zahvaljujući ozbiljnom pristupu kvaliteti poslovanja, iskusnom i stručnom kadru, te održavanju partnerskog odnosa s kupcima, Heplast-pipe d.o.o. je danas vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji HDPE i PP cijevi i spojnih elemenata.

Briga o okolišu

Briga o okolišu, a posebno briga o dragocjenoj tekućini koja život znači – pitkoj vodi, glavne su teme današnjice.

Stoga je i naša glavna misija osigurati kupcima visoko kvalitetne proizvode koji će osigurati potpuno nepropusne i zdravstveno ispravne cijevne sustave uz prihvatljive cijene, poštujući sve zahtjeve sustava upravljanja okolišem i sigurnošću.

Proizvodne i poslovne procese smo u potpunosti uskladili s važećim svjetskim standardima: Heplast-pipe je još 1996. godine uveo, i od tada održava, ISO 9001 sustav upravljanja kvalitetom. 2006. godine implementiran je i sustav ISO 14001 za područje upravljanja okolišem, a 2015. godine i sustav upravljanja sigurnošću OHSAS 18001.Takav sustav podrazumijeva dokumentiranost svih postupaka proizvodnog procesa, standardizaciju tehnoloških operativnih postupaka, analizu i procjenu rizika, samokontrolu i neovisnu vanjsku provjeru uvedenih postupaka. Proizvodni procesi i kontrola proizvoda temelje se na zahtjevima međunarodnih normi (EN, HRN EN, ONORM EN, BDS EN, DVGW smjernice i dr.).

U proizvodnji koristimo vrhunske materijale poznatih europskih i svjetskih proizvođača koji dokumentirano dokazuju kvalitetu svojih proizvoda. Neovisnu vanjsku kontrolu naših proizvoda redovito obavljaju strani laboratoriji i institucije (TGM, IGH, Bulgarkontrola i dr). Njemačka ovlaštena institucija još od 1995. godine potvrđuje sukladnost cijevi za plin i vodu i društvu dodjeljuje odgovarajući DVGW certifikat. 2009. godine društvo je za veći dio svojih proizvoda dobilo i ÖNORM EN certifikate za prodaju u Austriji.

ISO 9001
ISO 14001

HRN EN ISO/IEC
17025

DVGW DW
DVGW DG

ÖNORM EN 12201-2
ÖNORM EN 13476-3

Sigurnost proizvoda

Našim kupcima osiguravamo visokokvalitetne proizvode sa širokim spektrom primjena, iz kojih izdvajamo:

Sjedište i proizvodni pogoni

Proizvodnja se odvija na 48.000 m2 zatvorenog i otvorenog proizvodno – skladišnog prostora

Sjedište i proizvodni pogoni nalaze se u gradu Prelogu, SZ Hrvatska. Proizvodnja se odvija na 48.000 m2 zatvorenog i otvorenog proizvodno-skladišnog prostora u industrijskoj zoni Prelog-Istok. Tehnološku osnovu čini sedam automatiziranih proizvodnih linija za ekstruziju PEHD i PP cijevi, linija za brizganje polimernih proizvoda te pogoni za izradu PE, PP i GRP revizijskih i kontrolnih okana i spojnih elemenata.

Svake godine preradimo nekoliko tisuća tona polimernih materijala te proizvedemo i isporučimo više od 3000 km cijevi i nekoliko desetaka tisuća kontrolnih okana i drugih spojnih komada.

Proizvode plasiramo na hrvatsko, regionalno i europsko tržište. Inzistiranjem na kvaliteti proizvoda i poslovanja postali smo nezaobilazan partner u izgradnji infastrukturnih mreža na domaćem i inozemnim tržištima.

Uz neprestano tehnološko unaprijeđivanje proizvodnje nabavom trenutno najsuvremenije opreme i strojeva, društvo kontinuirano razvija proizvodne kapacitete, širi proizvodni program i zapošljava.

Ponosni smo jer iz godine u godinu raste broj zaposlenih, a trenutno zapošljavamo preko 80 djelatnika.

Povijest Heplast Pipe d.o.o.

Heplast-pipe je članica Vodoskok grupe sa sjedištem u Zagrebu.

Heplast pipe i  Vodoskok grupa

Heplast-pipe je članica Vodoskok grupe sa sjedištem u Zagrebu.

U okviru grupe izgrađen je stabilan logistički sustav koji je svakodnevno spreman odgovoriti najsloženijim zahtjevima tržišta, a naši djelatnici jamče profesionalni i brzi tehnički, logistički, komercijalni i financijski servis našim partnerima.

Za daljnje informacije obratite nam se s povjerenjem!

Srdačno, Heplast-pipe tim